Boka service eller hjulskifte

25 % rabatt på service

Just nu har vi serviceerbjudande för dig med en ŠKODA av 2017 års modell eller äldre. 25 % rabatt på service, reparationer och reservdelar, ange ”Kampanj 25” i meddelandefältet när du bokar online.

Ursprungspriset visas vid bokning, rabatt dras av i efterhand. Erbjudandet gäller mellan 15 januari och 30 juni 2021. Arbetet ska vara bokat och genomfört innan 30 juni. Gäller ej Basservice, Ekonomipaket och kan ej kombineras med andra kampanjer, erbjudanden och avtal.

Fortfarande den bästa servicen för din bil!

En service hos oss ökar både hållbarheten och värdet på din bil. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att serva bilen hos oss.
I arbetet med att förbättra våra servicemöjligheter har vi framförallt fokuserat på att underlätta för dig att lämna in bilen på service. Arbetet har resulterat i 4 smidiga alternativ att välja mellan när du lämnar bilen till oss. Enkelhet och mer tillgänglig bokning via Internet har vi också fokuserat på.
Det ska vara enkelt och bekvämt att serva din bil hos oss. Kort och gott, du ska få lika bra service som vi ger din bil.