Meny
Nya bilarBegagnade bilarElbilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Hundbur Variocage från MIMsafe

Marknadens säkraste hundbur för SUV-, kombi-, samt halvkombi bilar. Bur avsedd att stå bakom baksätet. Teleskopisk konstruktion som maximerar utrymmet för din hund. Inbyggd deformationszon minskar risken för rygg-, nack- och huvudskador hos baksätets passagerare om olyckan skulle vara framme.

 

Hundbur Variocage III L - enkelbur med gott om plats

En säker och mycket praktisk hundbur, som också ger plats för annat. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

 

Deformationszon

Vid en eventuell påkörning bakifrån trycks hundburen på ett kontrollerat sätt ihop i samma omfattning som bilens deformationszoner. Det innebär att buren inte skjuter fram baksätet eller splittras, vilket minimerar skaderisken för både passagerare och hund.

 

Nödutgång

Om en situation uppstår så att grindarna blockeras finns en nödutgång. Med några enkla handgrepp kan hela baksidan lyftas bort.

 

Dörren har nu en tvåstegslåsning precis som en bildörr har. Det finns en gasdämpare på dörren vilket gör öppningen mycket lättare. Buren har en liten tröskel på ca 4 cm, vilket förhoppningsvis tillåter fler bilmodeller. Enkelburen är lutade på båda sidor i taket, det gör att buren kan placeras på båda sidorna i bilen, dock är dörren alltid vänsterhängd. Monteringen är mycket lättare. Den är popnitad vilket gör att det är färre detaljer att skruva dit. Själva dörrpartiet monteras hos oss vilket också underlättar monteringen. Buren har snällare kanter mot inredningen i bilen.

 

  • Mått: L (min-max). 770-1030mm, B. 555mm, H. 650mm.
  • Artikelnummer: T 100363

Kampanjpris 4 195 kr (ord pris 5 649 kr). 12 månaders ränte- & avgiftsfri delbetalning med Skodakortet: 350 kr/månad  

 

Komplettera med:

 

MIMsafe Stötfångarskydd

Skydd för de flesta bilar som skyddar stötfångare från smuts, vatten och skarpa objekt. Hoprullbar. Skyddar stötfångaren från smuts, vatten och skarpa objekt såsom klor. Tillverkad av slitstark nylon. Passar de flesta bilar, bredd 80 cm.

 

Enkel att montera och demontera från bilens lastöglor. 

 

Kampanjpris 395 kr (ord pris 465 kr). 

<

1 / 5

>
Variocage III L enkelbur, artnr T 100363, ord pris 5649 kr.
4 195 kr
MimSafe Stötfångarskydd, artnr T 158 001, (ord pris 465 kr).
395 kr
Kontakta ossArtikel "Res säkert med hunden i sommar"
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller t o m 31 augusti 2022. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.
<

1 / 2

>