Meny
Nya bilarBegagnade bilarElbilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

KAMIQ – kompaktsuven för storstaden

ŠKODA KAMIQ erbjuder det bästa från två världar. Den kombinerar fördelarna med en SUV– hög sitthöjd, bättre överblick, bekväm instigning och urstigning, större markfrigång– med smidigheten och manövrerbarheten hos en kompaktbil. Det gör ŠKODAs stadsanpassade crossover-modell till den perfekta bilen både i och utanför staden. Avancerade assistanssystem och en ny generation av infotainment innebär att du kommer att kunna köra säkert och ha tillgång till både media och telefon på ett integrerat och lättillgängligt sätt.

Den digitala instrumentpanelen visar körinformation och annan information, till exempel för navigering. Du kan välja mellan fem vyer (modern vy visas) som styrs via View-knappen på ratten. KAMIQs digitala instrumentpanel har en 10,25-tums display (tillval).

Bagageutrymme

Bagageutrymmet kan utrustas med funktioner som ser till att dina ägodelar hålls på plats och att bilen förblir ren. Inte bara det: Den här bilen är i toppen bland konkurrenterna i sitt segment med en generös lastkapacitet på 400 liter, och 1 395 liter när baksätena har fällts ned.

Adventure Edition innehåller:

  • Dragpaket, inkl utfällbar dragkrok, backkamera och elbaklucka
  • Sunset - mörktonade rutor från b-stolpen och bakåt
  • Digital instrumentpanel med 10,25-tum skärm och 5 vyer 


 

<

1 / 2

>
KAMIQ Style TSI 110 Adventure Edition. fr
269 900 kr
Privatleasing inkl. service. fr
3 595 kr/mån
WLTP Förbrukning blandad l/100 km
5,5 l
WLTP CO2 (g/km)
124 g
Prisfaktablad
Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2 WLTP. Miljöklass EU6. *ŠKODA Privatleasing inkl. serviceavtal 36 mån, 1 000 mil/år, ingen särskild leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Rörlig ränta baserad på VWFS basränta sep 2021. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Bilen på bilden är extrautrustad.
<

1 / 5

>