Meny
Nya bilarBegagnade bilarElbilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

SUPERB iV – intelligent lyx

iV – det är det emblem vi vid ŠKODA sätter på våra mest intelligenta bilar: hybriderna och de helt elektriska bilarna. Men iV står inte enbart för intelligenta bilar. Det innebär även att utveckla bilar som är mer innovativa, individuella och intuitiva. Bilar som är ikoniska och inspirerande. Framför allt: för alla. Detta är vad våra hybrider och helt elektriska bilar strävar efter och detta är vad vi ger dem med emblemet iV.

ŠKODA SUPERB iV erbjuder kombinationen av en TSI-motor med eldrift. ŠKODAs första plug-in hybrid förenar denna innovativa hybridteknik med den ikoniska designen, den omisskännliga komforten och rymligheten hos en SUPERB. Detta är anledningen till att denna SUPERB bär namnet SUPERB iV.

SUPERB iV är ett smart val för både privat- och tjänstebilskunder. ŠKODA SUPERB iV kommer både som halvkombi och kombi, båda med rejäla lastutrymmen. Halvkombin rymmer 485 liter och kombin 510 liter last.


Plug-in hybridteknik

TSI-motorn ger 156 hk, elmotorn alstrar 115 hk och hela systemets effekt är 218 hk. Batteriet med en kapacitet 13 kWh sitter under golvet framför bakaxeln och erbjuder en räckvidd på upp till 56 km (baserat på WLTP mätningar), gör dettadenna modell det idealiska valet för körning i staden: billig, grön och tyst (med en utvändig ljudgenerator som upplyser fotgängare om att en bil kommer). För maximal körkomfort är iV utrustad med 6-växlad DSG automatisk växellåda.

Laddning

Laddanslutningen som sitter bakom grillen möjliggör praktisk laddning av elmotorn. Vid laddning hemma och vid anslutning till ett normalt elnät, kommer batteriet (om det är helt tomt) laddas helt på 3 1/2 timme med en laddbox eller 5 timmar med medföljande Mode 2 laddkabel. 

Business Edition från
494 500 kr
Bränsleförbrukning blandad körning
1,2l/100 km
CO2 (g/km) WLTP
27 g
Prisfaktablad
<

1 / 4

>