Meny
Nya bilarBegagnade bilarElbilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

SUPERB - njut av ett oöverträffat benutrymme

ŠKODA SUPERB är en bil som omfamnar verklig lyx utan alla klichéer. Med sofistikerad design, komfortabel teknik och oändliga praktiska möjligheter är den en bil som imponerar inom allt som betyder något. SUPERB uppfyller de olika krav på utseende och utrustning, den finns i unika versioner som den exklusiva Laurin & Klement, den stilfulla SportLine, och den robusta Scout.

Utrymme

ŠKODA SUPERB fortsätter att stadigt bära det ikoniska, dynamiska designspråket och är en imponerande bil med plats för hela familjen. ŠKODA SUPERBs överflöd av interiört utrymme är en värld för sig själv. Förutom den sköna komforten för hela familjen finns det enorma mängder utrymme för att göra bilen så praktisk som möjligt och levererar allt du behöver.

Bagageutrymmets kapacitet gör traditionsenligt ŠKODA bäst i klassen när det kommer till utrymme. Kombiversionen erbjuder antingen 660 liter eller 1 950 liter efter att baksätet fällts ner, halvkombiversionen ger 625/1 760 liter.

Komfort

Tekniken är ingenting om den inte förenklar din körupplevelse. SUPERB är fylld med genomtänkta funktioner och sofistikerade assistanssystem och kommer att skämma bort dig med absolut komfort och stöd för ditt självförtroende som förare, vare sig det gäller att hålla dig avslappnad under långa resor eller underhållning i farten.

Några av dessa funktioner:

KESSY - Med den nya versionen av KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) kan alla dörrar användas för att låsa upp eller låsa bilen.

ELMANÖVRERAD BAKLUCKA OCH VIRTUELL PEDAL - Den elmanövrerade bakluckan öppnas och stängs med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen, instrumentpanelen eller direkt på bagageluckan. Du kan även justera luckans övre position utifrån dina behov. Luckan kan utrustas med en virtuell pedal för beröringsfri öppning.

MINNES- OCH MASSAGEFUNKTIONER - Det elektrisk justerbara förarsätet med inbyggt minne kan lagra tre olika positioner. Förarstolens massagefunktion är ett tillval. Denna överlägsna komfortnivå medföljs alltid av ventileradeframsäten med perforerad läderklädsel.

FÖRSTORAD PHONE BOX - SUPERB kommer med en förstorad phone box som förstärker en signal från din mobila enhet och laddar samtidigt din telefontrådlöst under körning. Detta fack är inte bara lätt att komma åt utan fungerar även för enheter med stora skärmar. 

TDI 200 DSG Style 4x4 Adventure Edition
410 600 kr
Privatleasing från
5 995 kr/mån
Förbrukning blandad WLTP l/100 km
6,6 l
CO2 (g/km) WLTP
151 g
Prisfaktablad
SKODA Privatleasing 36 mån, 1 000 mil/år, ingen särskiljd leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. ŠKODA Serviceavtal, 36 mån eller 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och avtal. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.
<

1 / 4

>